LET OP: Wijziging link webwinkel

De link van de webwinkel is gewijzigd. Klik hier, of op de button hieronder, voor de nieuwe link. Mocht u problemen ervaren met het inloggen, neem dan contact met ons op.

Webwinkel Krikke

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Over Krikke Culinaire Groothandel

Krikke is een vleesgroothandel in culinaire specialiteiten met een eigen horecaslagerij.

 

In onze eigen horecaslagerij werken ambachtelijke slagers die dagelijks restaurants, hotels en cateraars bedienen van maatwerk en kwaliteit. Er wordt gewerkt met lokale en internationale vleesrassen die zijn geselecteerd op kwaliteit en authentieke smaak.

 

Naast de eigen horecaslagerij heeft Krikke een onderscheidende groothandel in culinaire (lokale) specialiteiten. Ons assortiment bestaat uit binnen en buitenlands vleeswaren en kazen, diverse zuivel- en tapasproducten, maaltijdcomponenten, brood en overige deegwaren, delicatessen, vers ingevroren vis, luxe snacks en vega(n) producten.

 

Sinds 2002 is Krikke gevestigd in Grou, centraal gelegen langs de A32. Door deze ligging zijn wij dagelijks in staat om veel van onze klanten middels ons eigen wagenpark in Noord Nederland te bedienen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.