Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wij willen ons niet alleen onderscheiden in het leveren van kwaliteitsproducten met een hoog servicelevel, maar ook in het leveren van diensten die ons nog meer geschikt maken als horecapartner. Het doel van deze diensten is het verhogen van uw rendement door het maken van de juiste keuzes.

Door goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten en de markt, het nauwgezet volgen van de ontwikkelingen in de markt en in te spelen op trends, bouwen wij steeds verder aan onze vakkennis. Onze productontwikkeling en onze keus voor bepaalde artikelen worden hierop zorgvuldig afgestemd en getest zodat wij er zeker van kunnen zijn dat deze concepten en focus bijdragen aan een toegevoegde waarde voor u.

De concepten zijn gericht op de daarvoor bestemde doelgroep en kunnen aangepast worden aan uw specifieke wensen. U hoeft alleen maar te laten weten waar u naar op zoek bent.

Zo heeft ieder concept zijn eigen insteek. Uw bedrijf wil de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk indelen. Wij denken daarin met u mee en kunnen u de volgende conceptdiensten aanbieden:

Menukaartcalculatie & optimalisatie

Wij hebben een rekenmodel ontwikkeld die uw menukaart scant op basis van uw huidige inkoop- en verkoopprijzen, daarin wordt de verwachte afzet in doorberekend zodat we een goed beeld kunnen vormen van de gewenste brutomarges. Dit model draagt bij aan een cijfermatig inzicht van de door u gemaakte keuzes. Het doel van deze optimalisatie is het vergroten van de kans op winst, door kengetallen en productkeuzes te delen en toe te passen waar dat nodig is.

VarioCooking

Wij breiden onze dienstverlening verder uit richting de keuken, door de aanschaf van een Vario Cooker zijn wij in staat om voor u producten perfect te koken, braden, garen, stomen, frituren en dat alles drie keer zo snel als op de normale manier, nagenoeg zonder vochtverlies en dat met 40% minder energie (Dit past ook goed in ons duurzaam ondernemen beleid). Dat betekent dat wij een deel van uw keukenactiviteiten zouden kunnen overnemen. Afhankelijk van uw bedrijf kan dit wellicht voordeliger voor u uitpakken, het kost u minder personeel en u heeft gegarandeerd een perfect product. De mogelijkheden van de Vario Cooker zijn ongekend, voor een demonstratie kunt u altijd bij ons terecht (op afspraak).

Dutch Beans & Dutch Leafs

Een totaal koffie- en theeconcept waarin het koffie maken en proeven centraal staat. Het gaat om beleving en gegarandeerde versheid. Dutch Beans organiseert workshops en biedt trainingen aan voor alle onze klanten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar Dutchbeans

Praten & Proeven

Wij organiseren minimaal twee keer per jaar een huisbeurs onder de noemer “Praten & Proeven”. Deze huisbeurs stelt u in de gelegenheid kennis te maken met onze leveranciers en hun producten, u kunt van gedachte wisselen en vooral proeven. Deze huisbeurs gaat met het seizoen mee, op deze manier bent u steeds op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de markt. Deze huisbeurs wordt altijd op onze locatie in Grou georganiseerd en kan alleen op uitnodiging worden bezocht.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.