LET OP: Wijziging link webwinkel

De link van de webwinkel is gewijzigd. Klik hier, of op de button hieronder, voor de nieuwe link. Mocht u problemen ervaren met het inloggen, neem dan contact met ons op.

Webwinkel Krikke

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

De Slagerij

Sinds 2012 beschikken wij over een eigen ambachtelijke horecaslagerij ‘Het Vleesatelier’ waar ons team van vakbekwame slagers en productiemedewerkers dagelijks onze klanten voorzien van het mooiste vlees.

Dry Aged

We beschikken over een aparte rijpingskamer waar ons rundvlees minimaal 28 dagen wordt gerijpt op een temperatuur tussen de 2 en 5 graden Celsius waarbij de luchtvochtigheid (max 70%) en luchtcirculatie door onze slagers vakkundig wordt gecontroleerd.

Holstein Dubbeldoel Lokaal Rundvlees

Het Holstein ras wordt na een carrière als melkkoe gebruikt als vleeskoe, vandaar de naam ‘Dubbeldoel’. Het vlees heeft een mooie marmering en een authentieke smaak, daarnaast wordt het vlees betrokken van lokale boeren en wordt er geen onnodige antibiotica of hormonen gebruikt.

Iers & Schots Rundvlees

Hereford en Aberdeen Angus (Black Angus) behoren tot de beste rundvleesrassen in Europa, deze runderen hebben veel bewegingsruimte en kunnen zich uitstekend ontwikkelen in het zeeklimaat. De runderen worden vrij jong geslacht dat zorgt voor extra malsheid (weinig bindweefsel) of juist veel marmering, een volle smaak en een hoge vleesopbrengst.

Zuid Amerikaans graan gevoerd

In Zuid Amerika wordt veel gewerkt met Engelse rundvleesrassen, zoals Angus en Hereford. De leefomstandigheden in dit gematigde klimaat op de vruchtbare gronden, ruime groene vlakten en  rivieren zijn ideaal. Na 20 tot 26 maanden krijgen de runderen in groots opgezette feedlots gedurende 90 tot 120 dagen een uitgebalanceerd dieet met graan als hoofdbestanddeel. Dit uitgebalanceerde dieet zorgt voor meer marmering en dus meer smaak.

Australisch Black Angus

De Black Angus behoort tot de beste rundvleesrassen ter wereld. Onze Australische Angus wordt gedurende 200 dagen afgemest met een uitgebalanceerd dieet met graan als hoofbestanddeel en dat zie je terug in de sublieme marmering.

Livar Kloostervarken

Livarvlees is ambachtelijk, eerlijk en natuurlijk van smaak. De succesformule is het unieke samenspel van de beste lokale granen, unieke rassen en de bijzondere leefwijze van de varkens. Het scharrelen in een weelde van ruimte maakt Livarvlees tot een echt kwaliteitsproduct. Het vlees is rijper en doorregen met vet, een echte smaakdrager die het Livarvlees een sterke en authentieke smaak geeft. Bovendien verliest het in tegenstelling tot normaal varkensvlees nauwelijks gewicht bij de bereiding. Hierdoor blijft ons vlees zeer mals en sappig.

Friberne Gaasterlands Kruidvarken

Friberne varkensvlees is authentiek vlees uit een herkenbare, korte keten. Het vlees is vol van smaak, voor de bewuste chef. En dat alles met een vleugje Friesland. Eerlijk en direct, nuchter en puur, zonder poespas. Alles wat een varken nodig heeft, is op de Friberne bedrijven aanwezig: goede zorg, goed voer, water en goede leefomstandigheden.

Kalfsvlees Blank & Jong Rosé

Blank en jong rosé kalfsvlees is van kalveren tot 8 maanden oud. Het is jong en mals, gemakkelijk verteerbaar en heeft een laag vetgehalte. Jong rosé kalfsvlees is lichtroze van kleur, doordat de kalveren naast kalvermelk hoofdzakelijk ruwvoer krijgen. Blank kalfsvlees heeft een blanke kleur, is van topkwaliteit en heeft hoofdzakelijk melk (>300L) als voer gehad.

Hollands Lamsvlees

Wekelijks zijn wij in staat om vers lamsvlees uit Nederland te leveren aan onze klanten. In het seizoen krijgen we ook mooie zuiglammeren geleverd, in samenspraak met de klanten bepalen we dan welke technische delen de klant geleverd krijgt.

Lamsvlees Nieuw Zeeland

De lammeren uit Nieuw Zeeland leven op grote uitgestrekte vlaktes en eten uitsluitend gras zonder kunstmatige toevoegingen. Het lamsvlees is van uitzonderlijke en constante kwaliteit, zacht en intens van smaak. Onder speciale omstandigheden wordt het lamsvlees vers ingevroren waarbij de malsheid en de smaak behouden blijven.

Wagyu A5

Origineel 100% raszuiver Japans Black Wagyu Kagoshima

Frans Gevogelte

Wij beschikken over een uitgebreid Frans gevogelte-assortiment, zowel vers, gekonfijt als diepgevroren.

Wild

Vers wild leveren wij in het seizoen, diepvries leveren wij het hele jaar door. Hert, wildzwijn, ree, haas, konijn, exotisch wild.

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.