Vlees

Vlees

Het Vleesatelier is onze eigen ambachtelijke horecaslagerij, wij leveren 6 dagen per week vers vlees aan onze klanten. Voor het assortiment van Het Vleesatelier verwijzen wij u naar www.hetvleesatelier.nl Daarnaast werken wij samen met Chateaubriand uit Amsterdam.

Vleeswaren

Vleeswaren

Van origine zijn wij een vleeswarengroothandel, wij hebben een groot assortiment van zowel (gesneden) binnen als buitenlands vleeswaren. Ook hebben wij een aantal unieke producten zoals de Turfrikke Skinke.

Brood

Brood

Brood is een belangrijk product voor ons, lekker brood is een lekkernij. Wij beschikken over een eigen broodlabel PIMM en wij werken intensief samen met Panesco, Carl Siegert en Pre Pain.

Zuivel

Zuivel

Wij beschikken over een ruim assortiment binnen- en buitenlandse kaassoorten, die ook in gesneden verpakkingen verkrijgbaar zijn, verschillende botersoorten, en ei- en melkproducten.

Maaltijdcomponenten

Maaltijdcomponenten

Als Culinaire Groothandel hebben wij een verrassend groot assortiment maaltijdcomponenten. Specerijen, oliën, smaakmakers, fonds, ook glutenvrij!

Salades

Salades

Ons assortiment wordt voor het grootste deel ingevuld door King Cuisine Fano en Bieze, kwaliteitsleveranciers.

Tapas

Tapas

Wij hebben veel cateraars als klant, waarbij de vraag naar tapasproducten groter is, ook hierin beschikken wij over een ruim assortiment producten, die tevens ook bij ons in de keuken op maat gemaakt kunnen worden.

Vis Vers & Diepvries

Vis Vers & Diepvries

Door onze directe samenwerking met IDA Visservice uit Joure kunnen wij al onze klanten voorzien van verse en diepvries vis.

Wijnen

Wijnen

Wij werken samen met een aantal bekende wijnhuizen uit Noord Nederland. Wij hebben hieruit een selectie gemaakt voor onze huiswijnen.

Non Food

Non Food

Wij werken samen met een aantal specialisten op het gebied van non food artikelen, zij zijn in staat u te voorzien van de juiste informatie en kunnen u direct van dienst zijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Snacks

Snacks

Ons snackassortiment is gericht smaak en kwaliteit, zo hebben we ons eigen label luxe bitterballen en kroketten en hebben wij een ruim assortiment van Lamb Weston.

Tweets