Onze slagerij
Krikke beschikt sinds 2012 over een eigen ambachtelijke horecaslagerij. Ons team van vakbekwame slagers levert in ‘Het Vleesatelier’ dagelijks maatwerk. Krikke is dé plek waar uitgebalanceerde smaak en kwaliteit elkaar vinden. Wanneer een product onverhoopt niet voldoet aan onze kwaliteitseisen, gaat het terug naar de leverancier. Daardoor krijgen de gasten van onze klanten altijd nagenoeg hetzelfde product voorgeschoteld.
Inkoop
Onze inkoop stemmen we af op basis van de vraag van onze klanten. Door een goede planning en afstemming met hen kennen we de hoeveelheden en frequentie van de producten die worden afgenomen.
We beschikken over een aparte rijpingskamer waar ons rundvlees minimaal 28 dagen wordt gerijpt op een temperatuur tussen de 2 en 5 graden Celsius, waarbij de luchtvochtigheid (max 70%) en luchtcirculatie door onze slagers vakkundig wordt gecontroleerd.
Contact
Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.