Over Krikke
Onze passie en ambacht vind je terug in de authentieke smaak van ons kwaliteitsvlees en onze culinaire specialiteiten. Niet voor niets is Krikke al sinds 1951 dé leverancier van hotels, restaurants, maaltijdverstrekkers en cateraars.
Historie familiebedrijf
Sinds 2012 staat Ivo Krikke, als vierde generatie, aan het roer van het familiebedrijf. Het begon allemaal met zijn overgrootvader, die handelaar was en een winkeltje in Groningen had. Diens zoon kreeg het handelen met de paplepel ingegoten. Met zijn passie voor vlees en vleesproducten richtte hij in 1951 een eigen tussenhandeltje op, waarbij hij zijn leveranciers met zorg uitkoos, want alleen het beste vlees was goed genoeg voor zijn klanten.
Gaandeweg groeide de groothandel, evenals het assortiment en het klantenbestand. Ook de horeca kwam in beeld. Intussen stond de derde generatie klaar om het stokje over te nemen. Steeds meer begon de groothandel zich op de horeca te richten.
Door het assortiment uit te breiden met culinaire specialiteiten en in te spelen op het veranderende inkoopgedrag van de klant ontstonden nieuwe kansen. Dat is waarin de huidige generatie, bij wie de passie voor vlees eveneens duidelijk voelbaar is, zich nog verder in onderscheidt: de emotie van een mooie stuk vlees waarbij een mooi pakket aan andere producten aangeboden kan worden.
Contact
Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.