Goeie groothandel. Lekker vlees. Goed assortiment.
Als horecaondernemer wil jij je gasten iedere keer weer een culinair hoogstandje voorzetten. Alleen het beste van het beste is goed genoeg voor hen. Daarom zoek jij je ingrediënten met zorg uit en werk je alleen met leveranciers die hoogwaardige producten leveren. Vleesgroothandel en ambachtelijke horecaslagerij Krikke mag in dat rijtje uiteraard niet ontbreken, want dat is hét adres voor kwaliteitsvlees en overige culinaire specialiteiten.
Klanttevredenheid
Van sappige biefstukken tot malse lamsschouder: het serveren van kwaliteitsvlees is van grote invloed op de mate van klanttevredenheid. Je gasten zullen de moeite die je hebt gestoken in het selecteren van hoogwaardige ingrediënten beslist waarderen. Want alleen dát resulteert in smaakvolle gerechten die hun verwachtingen overtreffen.
Hét adres voor fijnproevers
Door te investeren in kwaliteitsvlees zul jij hét adres worden voor fijnproevers en kun je rekenen op mooie recensies en veel positieve mond-tot-mondreclame. Of je nu kiest voor ons seizoensgebonden aanbod of voor het meer reguliere assortiment: je vindt bij Vleesgroothandel en ambachtelijke horecaslagerij Krikke altijd de pareltjes waarmee jij je gasten culinair kunt verwennen.
Ambachtelijk en authentiek
Zo vind je er onder andere het Japanse wagyu: een ultiem stuk vlees! En we hebben kwaliteitsvlees van andere gerenommeerde rundvleesrassen: van Holsteiners uit de regio tot Iers en Schots rundvlees, Zuid-Amerikaanse graangevoerde runderen en Australische Black Angus. Ook de smaak van ambachtelijk en authentiek varkensvlees van het Livar kloostervarken en Friberne Gaasterlands kruidvarken zal de smaakpapillen van je gasten strelen. Of wat dacht je van onze ruime keuze aan wild en gevogelte? Alles voor tevreden gasten, want daar draait alles bij Vleesgroothandel en ambachtelijke horecaslagerij Krikke om.
Culinaire specialiteiten
Naast kwaliteitsvlees bieden wij ook een uitgebreide keuze aan culinaire specialiteiten om de eetervaring van je gasten helemaal compleet te maken. Prachtige vleeswaren en kazen uit binnen- en buitenland, brood, gebak, ijs en desserts en zelfs vis en vega(n) producten.
Innovatief
Een mooi stuk vlees nodigt de chef-kok uit om te experimenteren met diverse bereidingswijzen, presentaties en het creëren van unieke smaakprofielen. Iets waarmee jij je als horecaondernemer kunt onderscheiden, want dergelijke innovaties zullen gasten trekken die op zoek zijn naar een uitzonderlijke eetervaring.
Kwaliteitsvlees genereert meer
Het gebruik van kwaliteitsvlees in de horeca gaat verder dan alleen het creëren van smaakvolle gerechten. Het beïnvloedt ook je reputatie, klanttevredenheid en financiële prestaties. Ben jij op zoek naar een speciaal stuk vlees of twijfel je over menusuggesties of menucalculaties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Ook interessant voor jou
Ervaringen
Wil je klant bij ons worden?
Wil jij als horecaondernemer klant bij ons worden?
Neem dan hier contact op!