De kracht van samenwerking met Krikke

Paviljoen Overdiep, gelegen aan een kleine jachthaven in Appingedam, is een geliefde hotspot, vooral in de zomer wanneer het terras onder grote parasols volstroomt met gasten. René Straathof, chef-kok bij Paviljoen Overdiep sinds januari 2020, vertelt: ‘We zitten op een schitterende plek. Het is ’s zomers heerlijk druk, en zelfs in de winter weten mensen ons goed te vinden. Binnen is het vrijwel elke dag vol.’ 

samenwerking

De samenwerking met Krikke

Toen René in januari 2020 bij Paviljoen Overdiep aan de slag ging, was de samenwerking met Krikke al een feit. ‘De keuze voor Krikke is gemaakt vóór mijn tijd, maar ik kende Humphry van Krikke al van vroeger,’ legt René uit. ‘De band tussen onze families gaat zelfs terug naar de tijd dat mijn vader als uitsmijter werkte en Humphry regelmatig in de plaatselijke discotheek kwam.’

Kwaliteitsproducten voor elk seizoen

Paviljoen Overdiep maakt gebruik van een breed scala aan producten van Krikke, van hoogwaardige vleeswaren tot streetfood-producten van LA Streetfood. René vertelt: ‘Bijna al ons vlees, van de zelf gespietste kipsaté tot de seizoensgebonden hertenbiefstukken en langzaam gegaarde eendenboutjes in ganzenvet, komt bij Krikke vandaan. Daarnaast hebben we een lijn van LA Streetfood-producten, zoals broodjes en toppings voor op de burgers, die perfect aansluiten bij ons menu. Daar hebben we een lijn in gekozen die goed combineert met ons aanbod.’ 

Meedenken en meerwaarde bieden

Wat Krikke onderscheidt van andere leveranciers, is de persoonlijke aanpak en het meedenken. ‘Het contact is kort en krachtig,’ zegt René. ‘Humphry heeft zelf in de keuken gestaan, dus hij begrijpt onze behoeften en kan snel schakelen. Hij denkt met ons mee over producten, bereidingen, en seizoensaanbod. Soms sparren we over de juiste producten voor de tijd van het jaar en bespreken we wat haalbaar is. Het is fijn om een leverancier te hebben die niet alleen producten levert, maar ook echt meedenkt over hoe we onze gasten iets bijzonders kunnen bieden.’ 

Oplossingen voor logistieke uitdagingen

Uitdagingen blijven niet uit, vooral wanneer beide bedrijven drukker worden. ‘We hadden een moment waarop hun route zó groot werd dat het moeilijk werd om alles op tijd te leveren,’ vertelt René. ‘Maar door goed overleg en wat aanpassingen in de leverdata hebben we daar samen een oplossing voor gevonden. Krikke is altijd open en realistisch, en dat maakt het samenwerken prettig. Als er iets niet loopt zoals verwacht, communiceren ze duidelijk en denken ze mee over alternatieven. Het contact is prettig en de kwaliteit van de producten is altijd goed. En als er toch iets niet helemaal naar wens is, wordt dat snel en netjes opgelost. Dat maakt hen voor ons een betrouwbare partner.’ 

Ook interessant voor jou

Wist je dit al over de mooie smaken van het wildseizoen?

Lees verder

‘Bij Krikke vind je luxe, verse en eerlijke producten’

Lees verder

Goeie groothandel. Lekker vlees. Goed assortiment.

- Sytze Mulder

De beste ambachtelijke slager en horeca groothandel van Noord-Nederland! Super service en top producten, wat wil je nog meer?!

- Tom Renema

‘Kwaliteit…! Dat is waarom ik bij Krikke Culinaire Groothandel bestel. En niet alleen de kwaliteit van het vlees en de vleeswaren, het totale plaatje klopt.’

- Maarten Meijst

Wil je klant bij ons worden?

Wil jij als horecaondernemer klant bij ons worden?
Neem dan hier contact op!