

De gasten die bij jou komen eten, wil je natuurlijk het beste van het beste voorzetten. Alle ingrediënten die jij gebruikt, hebben een belangrijke impact op de culinaire ervaring van jouw klant. Daarom werk jij alleen met de mooiste bieren en wijnen, groente vers van het land en… een mals stuk vlees van de ambachtelijke horecaslagerij. En dat is nu precies waarvoor je bij ons terecht kunt.
Niet voor niets wordt onze ambachtelijke horecaslagerij ook wel ‘Het Vleesatelier’ genoemd. Hier wordt alleen eerlijk vlees van de beste kwaliteit verwerkt. Wij selecteren het fijnste vlees van de mooiste rassen: van lokaal dubbeldoel Holstein rundvlees en wild, tot Frans gevogelte, Australisch Black Angus en Japans Black Wagyu Kagoshima. Verser dan vers of dry aged rundvlees dat minimaal 28 dagen wordt gerijpt in onze rijpingskamer. Stuk voor stuk topkwaliteit.
Waar zouden wij als ambachtelijke horecaslagerij zijn zonder onze slagers? Ons team bestaat uit vakbekwame slagers en productiemedewerkers. Met hun vakkennis en ervaring weten ze precies hoe zij verschillende soorten vlees moeten snijden om jou het beste resultaat te kunnen leveren.
Als ambachtelijke horecaslagerij leveren wij maatwerk. Heeft jouw chef-kok specifieke eisen? Geen probleem. Moet jouw vlees gekruid worden met een eigen kruidenmengsel? Wij kunnen je vlees tot op de gram nauwkeurig kruiden, zodat je gerechten altijd constant van smaak zijn. Vindt er een huwelijksdiner plaats maar is het budget van het bruidspaar niet toereikend om in al hun wensen te voorzien? Wij denken met je mee voor een goed alternatief. Wij zorgen ervoor dat jij je als horecaondernemer kunt onderscheiden.
Jouw chef-kok moet erop kunnen vertrouwen dat het vlees dat besteld wordt altijd van dezelfde constante topkwaliteit is. Bij onze ambachtelijke horecaslagerij ben je dan precies aan het juiste adres. Wordt een bepaald gerecht meer besteld dan je had ingeschat en heb je snel een nieuwe levering nodig? Eén belletje is genoeg. Bij ons zijn de lijnen kort en daardoor kunnen we je snel van dienst zijn. Onze eigen bezorgservice bezorgt zes dagen per week door heel Noord-Nederland.
Als ambachtelijke horecaslagerij kunnen we je regelmatig een exclusief stuk vlees presenteren. Iets speciaals waarmee jij je gasten culinair kunt verwennen. Ook kunnen we langskomen met een deel van ons assortiment zodat je samen met onze chefs kunt proefkoken, -bakken en -grillen. We komen sowieso regelmatig even langs om onder het genot van een kop koffie met je te sparren over ons aanbod en de mogelijkheden. Zo kom jij weer op nieuwe ideeën.
Voor jou als horecaondernemer is een ambachtelijke horecaslagerij een onmisbare partner. Het zorgt voor een symbiose van culinaire kunst en vakmanschap die de basis vormt voor een onvergetelijke eetervaring voor jouw gasten. Een meerwaarde voor jouw restaurant. Neem gerust eens contact op voor meer informatie.
Wil jij als horecaondernemer klant bij ons worden?
Neem dan hier contact op!