
Blogs
Wij delen regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!
Wij delen regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!
Je verwacht het misschien niet meteen van een horecaslager, maar wist je dat wij ook vegan producten leveren? Lees er hier meer over.
Ken jij de mooiste combinaties die de smaak van eend nog beter laten uitkomen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.
Eline de Boer, chef-kok van Brasserie Brandaris op Terschelling, is blij met Krikke als vaste leverancier.
‘Ik ben met Krikke opgegroeid. Ik denk dat ik in totaal al 15 jaar met hen samenwerk’, vertelt Sil Bakker.
Lamsvlees uit Nieuw-Zeeland staat bekend als het beste lamsvlees van de wereld. Waarom dat zo is, lees je in dit blogartikel.
Eline de Boer, chef-kok van Brasserie Brandaris op Terschelling, is blij met Krikke als vaste leverancier.
Steffan Knoop, chef/eigenaar van Kaap Steendam, noemt Krikke één van zijn topleveranciers.
Heb jij als horecaondernemer duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Maak dan kennis met ons dubbeldoel vlees. Lees er hier meer over.
Dry aged rundvlees is een stukje vakmanschap dat jouw gasten beslist weten te waarderen. Je leest er hier alles over.
Al 24 jaar kiest André Zijlstra voor Krikke. Elke keer dat hij van restaurant switchte, zorgde hij dat ‘zijn’ leverancier meekwam. Lees hier zijn verhaal.
René Straathof, chef-kok bij Paviljoen Overdiep, vertelt over de kracht van de samenwerking met Krikke: ‘Hij denkt met ons mee.’ Lees meer!
Gerrit Hoekstra is zeer tevreden en content over Krikke als leverancier. Hij vertelt er graag over. Je leest zijn verhaal hier.
Wil jij als horecaondernemer klant bij ons worden?
Neem dan hier contact op!