Blogs
Wij delen regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!
Wij delen regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!
Heb jij als horecaondernemer duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Maak dan kennis met ons dubbeldoel vlees. Lees er hier meer over.
Dry aged rundvlees is een stukje vakmanschap dat jouw gasten beslist weten te waarderen. Je leest er hier alles over.
Al 24 jaar kiest André Zijlstra voor Krikke. Elke keer dat hij van restaurant switchte, zorgde hij dat ‘zijn’ leverancier meekwam. Lees hier zijn verhaal.
René Straathof, chef-kok bij Paviljoen Overdiep, vertelt over de kracht van de samenwerking met Krikke: ‘Hij denkt met ons mee.’ Lees meer!
Gerrit Hoekstra is zeer tevreden en content over Krikke als leverancier. Hij vertelt er graag over. Je leest zijn verhaal hier.
Ken jij de mooiste combinaties die de smaak van wild zwijn nog beter laten uitkomen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.
De saus, groente en aardappels die je bij biefstuk serveert, tillen je gerecht naar een hoger niveau. Lees het hier.
Medio oktober, bij de opening van het culinaire wildseizoen, staan er bij het merendeel van de Nederlandse restaurants weer de heerlijkste wildgerechten op de menukaart.
Tjitte Kooistra, chef-kok en mede-eigenaar van Hotel Restaurant Princenhof in Eernewoude, vertelt over zijn ervaringen met Krikke. Lees het hier.
Medio oktober, bij de opening van het culinaire wildseizoen, staan er bij het merendeel van de Nederlandse restaurants weer de heerlijkste wildgerechten op de menukaart.
Robert Elstrodt, chef bij het News Café in Groningen, vertelt over zijn ervaring met de producten van Krikke. Lees zijn verhaal in dit blog.
Heb jij je weleens afgevraagd waarom vlees afkomstig van het wildseizoen anders smaakt dan traditioneel vlees? Je leest er alles over in dit blog.
Wil jij als horecaondernemer klant bij ons worden?
Neem dan hier contact op!