
Blogs
Wij delen regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!
Wij delen regelmatig nieuwe informatie, tips en nieuws. Zo blijf jij op de hoogte. Lees hier de blogartikelen en laat je inspireren!
Ken jij de mooiste combinaties die de smaak van eend nog beter laten uitkomen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.
Lamsvlees uit Nieuw-Zeeland staat bekend als het beste lamsvlees van de wereld. Waarom dat zo is, lees je in dit blogartikel.
Heb jij als horecaondernemer duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Maak dan kennis met ons dubbeldoel vlees. Lees er hier meer over.
Dry aged rundvlees is een stukje vakmanschap dat jouw gasten beslist weten te waarderen. Je leest er hier alles over.
Ken jij de mooiste combinaties die de smaak van wild zwijn nog beter laten uitkomen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.
De saus, groente en aardappels die je bij biefstuk serveert, tillen je gerecht naar een hoger niveau. Lees het hier.
Heb jij je weleens afgevraagd waarom vlees afkomstig van het wildseizoen anders smaakt dan traditioneel vlees? Je leest er alles over in dit blog.
Voor de ware vleesliefhebber zorgt graan gevoerd vlees voor een unieke culinaire ervaring. Lees voor meer informatie dit blogartikel.
Ken jij de meerwaarde van een ambachtelijke horecaslagerij voor jouw horecaonderneming? Je leest het allemaal in dit blogartikel.
Streetfood is tegenwoordig mateloos populair. Wij leveren hier niet alleen het vlees voor, maar ook de broodjes en sauzen. Lees snel verder.
Heb jij vragen over het brede assortiment van Frans gevogelte van Krikke? In dit blogartikel lees je de antwoorden.
Schotel jij je gasten weleens een tapasplank voor? Dan mogen deze ingrediënten daar absoluut niet op ontbreken. Lees snel verder.
Wil jij als horecaondernemer klant bij ons worden?
Neem dan hier contact op!