Chefs aan het woord
Wij delen regelmatig succesverhalen met chefs aan het woord.
Lees ze hier allemaal.
Wij delen regelmatig succesverhalen met chefs aan het woord.
Lees ze hier allemaal.
Tjitte Kooistra, chef-kok en mede-eigenaar van Hotel Restaurant Princenhof in Eernewoude, vertelt over zijn ervaringen met Krikke. Lees het hier.
Medio oktober, bij de opening van het culinaire wildseizoen, staan er bij het merendeel van de Nederlandse restaurants weer de heerlijkste wildgerechten op de menukaart.
Robert Elstrodt, chef bij het News Café in Groningen, vertelt over zijn ervaring met de producten van Krikke. Lees zijn verhaal in dit blog.
Raoul Seysener, chef en eigenaar van Grand Café De Veghte in Ommen, vertelt over zijn samenwerking met Krikke. Je leest het hier.
Niels Komen, chef-kok bij City Hotel de Jonge Assen, is enorm te spreken over zijn samenwerking met Krikke. Je leest het hier.
‘Dat de producten van Krikke van hoge kwaliteit zijn, daar heb ik geen moment aan getwijfeld. En die kwaliteit is ook constant’. vertelt Edwin Snaak.
Wil jij als horecaondernemer klant bij ons worden?
Neem dan hier contact op!