
Chefs aan het woord
Wij delen regelmatig succesverhalen met chefs aan het woord.
Lees ze hier allemaal.
Wij delen regelmatig succesverhalen met chefs aan het woord.
Lees ze hier allemaal.
Eline de Boer, chef-kok van Brasserie Brandaris op Terschelling, is blij met Krikke als vaste leverancier.
‘Ik ben met Krikke opgegroeid. Ik denk dat ik in totaal al 15 jaar met hen samenwerk’, vertelt Sil Bakker.
Eline de Boer, chef-kok van Brasserie Brandaris op Terschelling, is blij met Krikke als vaste leverancier.
Steffan Knoop, chef/eigenaar van Kaap Steendam, noemt Krikke één van zijn topleveranciers.
Al 24 jaar kiest André Zijlstra voor Krikke. Elke keer dat hij van restaurant switchte, zorgde hij dat ‘zijn’ leverancier meekwam. Lees hier zijn verhaal.
René Straathof, chef-kok bij Paviljoen Overdiep, vertelt over de kracht van de samenwerking met Krikke: ‘Hij denkt met ons mee.’ Lees meer!
Gerrit Hoekstra is zeer tevreden en content over Krikke als leverancier. Hij vertelt er graag over. Je leest zijn verhaal hier.
Tjitte Kooistra, chef-kok en mede-eigenaar van Hotel Restaurant Princenhof in Eernewoude, vertelt over zijn ervaringen met Krikke. Lees het hier.
Medio oktober, bij de opening van het culinaire wildseizoen, staan er bij het merendeel van de Nederlandse restaurants weer de heerlijkste wildgerechten op de menukaart.
Robert Elstrodt, chef bij het News Café in Groningen, vertelt over zijn ervaring met de producten van Krikke. Lees zijn verhaal in dit blog.
Raoul Seysener, chef en eigenaar van Grand Café De Veghte in Ommen, vertelt over zijn samenwerking met Krikke. Je leest het hier.
Niels Komen, chef-kok bij City Hotel de Jonge Assen, is enorm te spreken over zijn samenwerking met Krikke. Je leest het hier.
Wil jij als horecaondernemer klant bij ons worden?
Neem dan hier contact op!